Aktuelno 10

30.06.2024.

19:31

Otkrivena bizarna tajna Tejlor Svift

Otkriveno je kako se Tejlor Svift, da bi prošla nezapaženo, sakrije u ogroman kovčeg kada želi tajno da uđe u hotele.

Izvor: Večernji.hr

Otkrivena bizarna tajna Tejlor Svift
EPA-EFE/Juanjo Martin

Podeli:

Ova 34-godišnja superzvezda skoro uvek ima vremena i energije za druženje sa svojim obožavaocima, a kada to pokušava da  izbegne niko joj ne zameri s obzirom na hordu fanova koju ima.

Međutim, često velikom broju ljudi nije jasno kako ona prođe pored vrata arene u kojoj nastupa do hotela, a da je pritom niko ne primeti. Sada je i to otkriveno! 

Mail on Sunday je otkrio kako se Tejlor da bi to postigla sakrije u ogroman kovčeg kada želi tajno da uđe u hotele. Radi se o velikom crnom koferu koji putnici obično koriste za prevoz glomazne audio opreme, a ovaj njen način skrivanja, očigledno, odlično funkcioniše.

Dokaz tome jeste i to što se uspešno sakrivala tokom britanskog dela turneje "Eras", kada su se pojavile mnoge neutemelje glasine o tome gde je odsela, ali niko nije otkrio lokaciju. 

"Nečuveno je da muzičar skriva gde je odseo tokom turneje tako visokog profila", rekao je jedan fan, a Tejlor se i ranije na različite načine snalazila kako bi prošla nezapaženo.

Tokom američke turneje moglo se videti kako iza pozornice izlazi iz ogromnih kolica za čišćenje. Takođe, u svakodnevnom životu često se prerušava i koristi razne maske, perike, šešire, velike naočare i drugu neobičnu odeću u pokušaju da prođe nezapaženo tokom putovanja.

"Potpuno je neverojatno da se jedva igde vidi. Vrlo je pametna kada treba da prođ3 ispod radara", rekao je jedan njen prijatelj.

Osim toga, često se ponaša kao i svaka druga prosečna osoba i uklapa se u masu. 

Podsetimo, na koncerte Tejlor Svift dolazi čak i kraljevska porodica.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: