Aktuelno 0

28.06.2024.

20:10

Poznata glumica ispitana o smrti Metjua Perija

Advokat Bruk Miler dao je izjavu nakon što je ona ispitana o smrti Metjua Perija, koji je umro od posledica konzumacije ketamina i utapanja, piše magazin In Touch.

Izvor: Index.hr

Poznata glumica ispitana o smrti Metjua Perija
s_bukley/Shutterstock

Podeli:

Policija Los Anđelesa i Uprava za suzbijanje droga istražuje njegovu smrt pokušavajući da otkrije ko je Perija opskrbio ketaminom, a bivša supruga Čarlija Šina ispitana je u više navrata.

Naime, Bruk Miler se zbližila sa Perijem pre njegove smrti prošle godine, a policija je ušla u ustanovu za lečenje zavisnosti u kojoj se nalazi sa nalogom za pretres, ali tada javnosti nije bilo otkriven njen identitet. 

"Unajmila je advokate i vodila je nekoliko razgovora sa policijom nakon što su stigli u dom za lečenje zavisnosti sa nalogom za pretres. Ne želi da priča o tome", piše američki magazin.

"Teško je reći ili tačno znati koja je njena uloga u Perijevoj smrti, ali ona je istrajna u tome da nije imala ništa sa tim", dodali su te zatim objavili izjavu njenogg advokata Gregorija J. Pedrika.

"Ova proširena porodica naporno je radila kako bi vratila mir u svoje okruženje – na veliku dobrobit svoje dece. Verujem da su odluke  gospođe Muler iz prošlosti možda je doveli u poziciju da pruži neku usputnu, anegdotsku pozadinu vlastima koje istražuju smrt gospodina Perija. Ništa više", rekao je.

Insajder je za magazin izjavio da je policija u maju pretražila ustanovu za lečenje zavisnosti u kojoj je Muler boravila i zaplenila njen ajfon i laptop te tvrdi da su se Muler i Peri su se zbližili dok su zajedno bili na rehabilitaciji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: