Aktuelno 11

28.06.2024.

11:13

Bivša žena fudbalera Dortmunda sada sa 12 godina mlađim fudbalerom

Bivši nemački golman Roman Vajdenfeler našao se u centru pažnje zbog ljubavnog trougla.

Izvor: Jutarnji.hr

Bivša žena fudbalera Dortmunda sada sa 12 godina mlađim fudbalerom
Profimedia

Podeli:

Naime, bivši fudbaler Borusije Dortmund najavio je razvod od Lize Rosenbah u novembru prošle godine i to je bio drugi put da su se rastali. Oni su se već prethodno rastali 2018, dve godine nakon pomirenja.

U braku su dobili dvoje dece, ali je sada njihovoj ljubavi došao kraj.

Nemački Bild objavio je da je igrač Augzburga Arne Majer, koji je 18 godina mlađi od Vajdenfelera, nova ljubav bivše supruge penzionisanog golmana.

25-godišnji Majer, koji je takođe 12 godina mlađi od Lize, navodno ju je prvi put sreo još u novembru, pre nego što su postali par u januaru ove godine. Navodno joj je iskazao ljubav nakon što je postigao gol na meču protiv Kelna u martu, a dok je slavio gol, Majer je prstima formirao slovo L, poput Lize.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roman Weidenfeller (@romanweidenfeller)

Što se tiče Lize i Vajdenfelera, njihova ljubavna priča počela je nakon što su se upoznali u VIP salonu njenog oca, šefa građevinske kompanije, posle utakmice 2010. godine. Venčali su se 2015. godine, a godinu dana kasnije dobili sina Leonarda.

Ljubav je pukla 2018. godine, nedugo po završetku njegove igračke karijere, ali su dve godine kasnije jedno drugom dali još jednu šansu. Liza je prošlog maja rodila njihovo drugo dete, ćerku Lunu, ali je samo šest meseci kasnije bivši golman potvrdio za Bild da su se rastali.

"Istina je da Liza i ja više nismo par. Rastali smo se prijateljski. Nažalost, morali smo da shvatimo da naš brak neće dugo funkcionisati. Naša deca su nam na prvom mestu. Kao roditelji, naravno da ćemo brinuti o njihovoj dobrobiti zajedno", rekao je on je tada bivši golman.

U međuvremenu, Majer je poečo da izlazi sa nemačkom influenserkom Melisom Dejnes, koja je sada u vezi sa igračem Borusije Menhengladbah Robinom Hakom, sa kojim se zabavlja od 2020. godine, a prvo dete, sina Amea, dobili su u novembru prošle godine.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: