Aktuelno 3

27.06.2024.

19:55

Diskvalifikovani takmičar sve zbunio: "Evrovizija 2025." FOTO

Jost Klajn, ovogodišnji predstavnik Holandije na Evroviziji, koji je diskvalifikovan na dan finala, pokrenuo je glasine o povratku na takmičenje sledeće godine.

Izvor: Index.hr

Diskvalifikovani takmičar sve zbunio: "Evrovizija 2025." FOTO
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Nakon što je pre nekoliko dana nastupio na popularnom holandskom festivalu Pinkpop, mnogi fanovi su se pitali hoće li se Jost vratiti na Evroviziju sledeće godine jer je izjavio: "Zašto ne 2025.?"

Objavama na Instagramu takođe je nagovestio da postoji šansa da se vrati na evrovizijsku pozornicu. U opisu svog profila stavio je "Evrovizija 2025.", a naziv svog kanala za emitovanje promenio je iz "Evrovizija 2024." u "Evrovizija 2025.".

Međutim, holandska televizija AVROTROS još nije potvrdila svoje učešće na Evroviziji 2025. u Švajcarskoj.

Oni nemaju organizovano natjecanje poput Izbora za pesmu Evrovizije, već primaju prijave muzičara  i onda odluče ko bi bio najbolji da ih predstavlja na Evroviziji.

To je praksa unazad nekoliko godina jer se pokazalo da tako ostvare veći uspeh nego kad gledaoci biraju ko treba otići na Evroviziju.

Sada se premišljaju o učešću na Evroviziji zbog Justove diskvalifikacije. Ranije ovog meseca televizija je jasno dala do znanja da želi neovisnu istragu o ovogodišnjem natjecanju i promjene u organizaciji. Dok se to ne riješi, njihovo sudjelovanje je na čekanju.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

17 h

Podeli: