Aktuelno 7

28.06.2024.

8:01

Snima se rijaliti za sve one koji veruju da je Zemlja ravna ploča: Evo kako će nam to i dokazati VIDEO

Teorija o Zemlji kao ravnoj ploči je često predmet polemike u društvu.

Izvor: B92.net

Snima se rijaliti za sve one koji veruju da je Zemlja ravna ploča: Evo kako će nam to i dokazati VIDEO
Depositphotos, rfphoto

Podeli:

Još uvek ljudi nisu sigurni oko oblika planete Zemlje, pa tako uprkos brojnim naučnim dokazima, oni koji veruju u teoriju da je planeta ravna ploča su prilično samouvereni.

Često možemo da čujemo kako nas "oni lažu", iako niko ne zna ko su "oni", ali ipak je neko shvatio da bi to bila dobra tema za televizijski sadržaj.

Tako ćemo uskoro gledati poludokumentarac, a polutakmičarski šou koji će zvati teoretičare zavere da dokažu svoje tvrdnje. Svi takmičari će imati 50.000 dolara na raspolaganju za svoj "naučni rad", a ako u tome uspeju, dobiće i novčanu nagradu.

Mnogi se slažu da su organizatori mogli da se odluče i za neku zanimljiviju temu o kojoj postoje teorije zavere, ali neki ipak misle da će ovo biti jako zanimljivo za gledanje. Šou će se prikazivati na streaming platformi The Network.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: