Aktuelno 3

27.06.2024.

11:02

Glumac pronađen mrtav

Čileanski glumac Aleks Araja pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Medeljinu u Kolumbiji, a njegova porodica traži odgovore od nadležnih, jer je poslednji put viđen sa dve žene koje je upoznao na aplikaciji za upoznavanje Tinder.

Izvor: Tanjug

Glumac pronađen mrtav
Shutterstock/Daniel Tadevosyan

Podeli:

Žrtvin brat Eduardo Araja rekao je da su dve žene snimljene kako ulaze u Aleksov stan oko 23.30 i da nakon dva sata izlaze iz stana, prenosi Njujork post.

Dve žene su navodno uzele žrtvin telefon i kreditne kartice kojima su plaćale vožnju taksijem, kupovinu namirnica i nakita. Araja je ocenio da te žene nisu jedine koje su umešane u smrt njegovog brata i da veruje da su one samo deo veće bande koja iskorišćava turiste.

Uzrok smrti Araje još nije objavljen, ali njegov brat veruje da je bio drogiran. Aleks Araja je 29. turista koji je od početka godine umro u Medeljinu, navedeno je.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: