Aktuelno 22

27.06.2024.

10:40

Novi skandal na EURO: Supruga ostavila reprezentativca usred prvenstva?

Brak engleskog reprezentativca Kirana Tripijea je na klimavim nogama, ako ne i na ivici kraha,

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Novi skandal na EURO: Supruga ostavila reprezentativca usred prvenstva?
Profimedia

Podeli:

Takve sumnje podgrejala je njegova supruga Šarlot koja je objavila zagonetnu poruku na Instagramu i prestala da ga prati na ovoj društvenoj mreži i to uoči meča protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu.

"Pre ili kasnije preboliš sr*nja za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboleti i to je najbolji osećaj na svetu", napisala je ona na Instagramu, dodavši: "Sunce sija, srećan ponedeljak, anđeli moji".

Možda vas zanima

Nakon toga je objavila fotografiju na kojoj sedi u svom automobilu i sluša muziku dok čeka decu iz škole.

Sve ovo je navelo njene pratioce da posumnjaju da je reč o mogućem razvodu. Inače, par je u braku od 2016. godine i imaju tri sina. Navodno, njihov brak je već neko vreme "zategnut", piše Dejli mejl, a par je pokušavao da razreši nesuglasice pre početka Eura, otkrili su izvori bliski supružnicima.

Za razliku od ostalih engleskih žena fudbalera, 29-godišnja Šarlot odlučila je da ostane kod kuće i da ne ode da navija za voljenu osobu.

Možda vas zanima

"Već neko vreme je poznato da stvari između njih ne funkcionišu dobro. Imali su niz problema i pokušavali su da ih reše, ali se pokazalo da je to veliki izazov. Šarlot je ostala u Engleskoj sa njihova deca tokom Eura, za razliku od ostalih žena fudbalera koje su letele u Nemačku na utakmice... Biće zanimljivo videti šta će im se desiti posle Eura“, otkrio je izvor za Dejli mejl.

Da bi u njihovom raju moglo da bude nevolja počelo je da se naslućuje još prošle godine, kada je fudbaler Njukasla snimljen kako se približava plavuši u karaoka baru, gde je sa saigračima slavio plasman u Ligu šampiona. Na snimku koji je tada procurio u javnost, vidi se kako grli misterioznu ženu, a zatim ju je u jednom trenutku podigao u naručje dok je publika oko njih pevala. Za to vreme Šarlot je bila u Španiji, gde su se preselili dok je igrao za Atletiko Madrid.

Prethodno je priznala da joj je taj potez jako teško pao.

"Kada smo se prvi put preselili u Madrid, dugo sam bila sama. Osećala sam se tako usamljeno, ljudi ne vide tu stranu... Otprilike četiri meseca kasnije rekla sam suprugu: 'Ne znam da li mogu da ostanem. Kiran, ja se osećam depresivno, ovde nemam porodicu, nemam prijatelje", rekla je tada.

Bračni problemi su se zaista nagomilali u engleskoj reprezentaciji, koja pokušava da zataška sve ove priče i fokusira se samo na fudbal, ali im to, bar za sada, baš i ne ide. Pored Tripijera, pažnju javnosti nedavno je ukrao i njegov saigrač Kajl Voker, kome su se i supruga i ljubavnica pojavile na tribinama kao podrška.

Podeli:

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: