Aktuelno 67

26.06.2024.

21:48

Milan Marić oštro o reprezentaciji: "Ponizili ste nas i stidite se" FOTO

Razočarenje srpske javnosti ne jenjava nakon što je naša fudbalska reprezentacije juče ispala iz daljeg takmičenja u Evropskom prvenstvu.

Izvor: B92.net

Milan Marić oštro o reprezentaciji: "Ponizili ste nas i stidite se" FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Tim povodom oglasile su se mnoge poznate ličnosti, a sada i gumac Milan Marić, koji nije birao reči iskazujući svoje nezadovoljstvo:

"Džaba reči i patetika, većini vam se j**e za reprezentaciju", napisao je glumac na društvenoj mreži X, ali se tu nije zaustavio.

Možda vas zanima

"Svaki put se naložim i pomislim: "Nemoguće da im nije stalo". Evropsko smo čekali 24 godine i nemoguće da im nije stalo. Pokidaće. Izginuće. I na kraju šta? Ništa! Nekima je stalo, nekima i ne baš. U zbiru jedno veliko ništa. Koliko života imate da vam u ovom sada nije stalo", upitao se Marić i dodao:

Možda vas zanima

"Odnos prema reprezentaciji nisu pevači u hotelu, ribe, pivce, frizurice, tetovažice, uvijanje u zastavu i glupavo-patetične izjave novinarima, već odgovornost. Vi to nemate i stidite se. Ovo je vaš odnos prema svima nama koji taj fudbal volimo. Nas ste ponizili i stidite se", dodao je Milan na pomenutoj platformi.

Podeli:

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: