Aktuelno 0

26.06.2024.

20:19

Sajmon Kauel ponovo kreće u potragu za muzičkim talentima

Britanska TV zvezda i muzički magnat Sajmon Kauel, osnivač takmičenja "X Faktor" ponovo kreće u lov na talente i potragu za novim bendom za koji se nada da će postići slavu kao grupa "One direction".

Izvor: Tanjug

Sajmon Kauel ponovo kreće u potragu za muzičkim talentima
Profimedia

Podeli:

Kauel je naveo da pokreće novi projekat koji se razlikuje od dosadašnjih, a da će sada organizovati audicije za mlade talente u kategoriji od 16 do 18 godina u Liverpulu, Londonu i Dablinu, prenosi Rojters.

On se nada da će od njih načiniti nove megazvezde kakve nisu viđene još od pojave benda One Direction koji je slavu stekao zahvaljujući šou programu "X faktor". 

Kauel je izjavio da novi projekat na kojem radi neće podrazumevati tv šou kakav je bio "X faktor", ali da će to biti više nalik dokumentarnoj seriji koja prikazuje proces traganja i pronalaženja mladih talenata i sve ono što prolaze na putu do postizanja uspeha i slave.

On smatra da bi to za gledaoce moglo biti zanimljivo iskustvo.

"Vi uglavnom ne vidite sve ono što se prolazi na putu do zvezda, sve uspone i padove", kazao je Kauel i dodao da to do sada nije prikazivano, a sigurno bi bilo interesantno za gledaoce.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: