Aktuelno 1

26.06.2024.

16:14

Novi detalji o zdravstvenom stanju princeze Ane

Viceadmiral Ser Tim Lorens, suprug princeze Ane, izneo je najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju nakon što je bila u bolnici u Bristolu.

Izvor: B92.net

Novi detalji o zdravstvenom stanju princeze Ane
EPA/PATRICK B. KRAEMER

Podeli:

Ser Tim je izašao iz glavne zgrade Brunel u bolnici Southmead neposredno pre 14 časova, nakon što je proveo dva i po sata sa princezom Anom. Na pitanje da li će Ana napustiti bolnicu u sredu, odgovorio je: "Izaći će kada bude spremna".

Princeza Ana je primljena u bolnicu u nedelju uveče nakon što je pretrpela povrede i potres mozga u incidentu koji se, prema navodima, dogodio zbog konja na imanju Gatcombe Park. U saopštenju Bakingemske palate izdatom u ponedeljak navedeno je da je Ana zadobila povrede glave, ali nije potvrđeno šta ih je izazvalo, piše Mirror.

Možda vas zanima

Oglasila se Palata

Princeza Ana u bolnici

Princeza Ana zadobila je "manje povrede i potres mozga" nakon incidenta na imanju u parku Gatcombe.

13:35

24.6.2024.

4 d

Sedamdesettrogodišnja princeza Ana se, kako se navodi, dobro oporavlja i nestrpljiva je da se vrati svojim dužnostima, iako su neki od planiranih angažmana otkazani zbog povrede. Veruje se da je princeza, vešta jahačica koja je postala prva članica kraljevske porodice koja je učestvovala na Olimpijskim igrama 1976. godine u Montrealu, udarena od strane konja na imanju u Glosterširu u nedelju.

Portparol Palate rekao je:

"Princeza Ana je zadobila manje povrede i potres mozga nakon incidenta na imanju Gatcombe Park sinoć. Njeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Southmead u Bristolu kao mera predostrožnosti radi posmatranja i očekuje se potpuni i brzi oporavak".

Princeza Ana će propustiti nekoliko angažmana ove nedelje, uključujući državni banket povodom posete japanskog državnog predstavnika u utorak i posetu Kanadi. 

Podsetimo, u medije je dospela i vest da je princeza Ana izgubila pamćenje, ali se veruje da je to samo privremeno.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Podeli: