Aktuelno 3

26.06.2024.

14:57

O njemu je pričala cela Srbija, život mu se promenio iz korena: Da li je konačno upoznao srodnu dušu? VIDEO

Otkad je u oktobru gostovao u emsiji "Jutro" na TV Prva cela Srbija ne prestaje da priča o njemu.

Izvor: B92.net/TV Prva

O njemu je pričala cela Srbija, život mu se promenio iz korena: Da li je konačno upoznao srodnu dušu? VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Luka Crepuljarević ima 21 godinu, živi u Semegnjevu kraj Zlatibora, veoma je vredan i odgovoran mladić. Živi i radi na selu, brine o kravama, ovcama, svinjama, a pored poslova u domaćinstvu, Luka i studira.

Tokom svog gostovanja na TV Prva žalio se da traga za srodnom dušom, nakon nekoliko meseci pitaju se mnogi da li se kod njega nešto promenilo na ljubavnom polju.

"Upoznao sam mnogo divnih ljudi. Sklopio sam jako lepa prijateljstva i potencijalne buduće saradnje. Ali moram da vam priznam da je u jednom momentu počelo sve to da mi smeta, jer sam naučio da u svom selu Semegnjevu vodim neki miran život. Zato sam se povukao u "medijsku ilegalu". Ja sam svoju priču ispričao i sigurno nisam jedini koji živi ovako. Ima vrednijih i uspešnijih od mene, ali nažalost nemaju priliku da pričaju", ističe Luka.

Luka sa Zlatibora dobija bračne ponude: "Telefon mi je blokirao"; Stigao je i poseban predlog VIDEO


"Nisam još našao srodnu dušu. Tu i tamo bude nešto, ali da priču se nije desilo nešto senzacionalno, još sam slobodan", naveo je Luka.

Šta je još imao da kaže pogledajte u videu:

Izvor: Prva tv

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: