Aktuelno 1

26.06.2024.

12:59

Selin Dion se "slomila" pred kamerama: "Sramota me je" VIDEO

U novom dokumentarcu o borbi Selin Dion sa opakom bolešću prikazana je bolna, potresna scena u kojoj poznata pevačica ima napad.

Izvor: Jutarnji.hr

Selin Dion se "slomila" pred kamerama: "Sramota me je" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Borba muzičke superzvezde s bolešću biće prikazana u dokumentarcu "I Am: Céline Dion" Amazon Primea.

Na novom snimku prikazani su trenuci najveće zdravstvene krize. Pevačica bespomoćno gleda dok je lekari nežno smeštaju u udoban položaj i proveravaju vitalne organe.

Nakon što joj je pružena pomoć, pevačica je konačno mogla da sedne uspravno i pokrije se ćebetom pre nego što je pred kamerama priznala da joj je neprijatno zbog gubitka kontrole nad svojim telom, piše Dejli Mejl.

"Svaki put kad se ovako nešto dogodi, osećaš se tako posramljeno i tako, kao, ne znam kako to da kažem.. znate, kad ne možete da kontrolišete sosptveno telo, rekla je.

Emotivna Dion se slomila pred kamerama priznajući da nije odustala od nastavka svoje karijere, ako to bude moguće u nekom trenutku u budućnosti.

"Još uvek se vidim kako plešem i pevam. Uvek nađem plan B i plan C, znaš. To sam ja. Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali neću stati. Neću stati", poručila je.

Rediteljka Irene Tejlor je izjavila novinskoj agenciji PA da je razmišljala da li treba da snimiti Dion kada je iznenada krenuo napad, ali je odlučila da nastavi jer joj je pevačica, poznata po svom moćnom glasu, rekla da "ne mora da traži dopuštenje da snimi nešto".

"U prvih 30 sekundi nisam bila usredsređena a na snimanje, bila sam osoba za zvuk i moj snimatelj je bio tamo. Bilo je nekoliko ljudi u prostoriji, svi su bili obučeni da joj pomognu, bila je u najboljim rukama. Da je trebalo, ispustila bih mikrofon i pomogla im, ali odlučila sam da snimam", rekla je rediteljka.

Istakla je i kako je Dion odlučno rekla da želi da se zadrži snimak.

Tejlor je dodala kako je Dion nakon mučne epizode otpevala jednu predivnu pesmu i otišla vrlo dobrog raspoloženja.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: