Aktuelno 20

26.06.2024.

11:19

Razveo se Mate Rimac

Mate Rimac i Katarina Lovrić su se razveli nakon tri godine braka, prenosi 24sata.hr.

Izvor: B92.net

Razveo se Mate Rimac
Profimedia

Podeli:

Mnogi su već pretpostavljali da će se par razvesti već nekoliko meseci ranije, a sada su to i potvrdili izvori bliski Rimcu.

Podsetimo, Mate i Katarina su se venčali 2021. godine u vili Dalmacija u Splitu, koja je inače bila i jedna od omiljenih Titovih rezidencija, a potom su održali i drugu ceremoniju u njihovom rodnom Livnu.

Njih dvoje su u vezi bili čak sedam, a ukupno se poznaju već 17 godina.
 

Nakon razvoda, mnogi se pitaju šta će se desiti sa imovinom, kao i da li je Katarina potpisivala predbračni ugovor.

Rimčevo poslovno carstvo je milionsko, iako se iz analize poslovanja najznačajnijih njegovih kompanija u 2023. godini – Rimac Technology, Bugatti Rimac i Rimac Group, može zaključiti da su sve tri poslovale sa gubitkom i podizale prosečne plate znatno iznad nivoa opšte inflacije.

Kumulativno, prihodi sva tri preduzeća iznosili su 259,16 miliona evra, a ostvarili su ukupan gubitak od 89,83 miliona evra. U sve tri kompanije Rimac sistema je 2023. godine radilo 1.711 zaposlenih, prenosi Jutarnji.hr.

Inače, Rimca mnogi vole da zovu i Ilonom Maskom ovog dela sveta.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: