Aktuelno 17

25.06.2024.

21:18

Ceca i Anastasija na meču Srbije u Minhenu FOTO

Na Evropskom prvenstvu u fudbalu večeras od 21 sat igra sprska reperezentacija koja se bori protiv danske.

Izvor: B92.net

Ceca i Anastasija na meču Srbije u Minhenu FOTO
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podeli:

Ni ovaj meč naša pevačka zvezda Svetlana Ražnatović ne propušta, tako da je u društvu svoje ćerke Anastasije i večeras u Alijanc Areni u Minhenu.

Obe su obučene u dreseve reperezentacije, a nesumnjivo je da će najglasnije navijati za Anastasijinom supruga, fudbalera Nemanju Gudelja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podsetimo, Ceca je stigla u Minhen pre nekoliko dana sa Anastasijom odakle prati mečeve srpske reprezentacije, a tom prilikom je sa javnoću podelila uzbuđenje.

"Gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi... Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas", rekla je Ceca ranije za Telegraf pa na pitanje šta očekuje u nastavku EP, odgovorila:

"Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca", rekla je pevačica.

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: