Aktuelno 3

26.06.2024.

14:37

Novi uslov za princa Harija ako želi povratak u porodicu

Sve više se piše o povratku princa Harija u kraljevsku porodicu, a sada The Mirror piše o još jednom stanju koje se čini osnovnim.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Novi uslov za princa Harija ako želi povratak u porodicu
Profimedia

Podeli:

Naime, poznato je da Hari i Vilijam nisu u dobrim odnosima otkako  je Hari napustio svoje dužnosti i otkrio "prljav veš" svog brata, oca i celokupnu kraljevsku porodicu u svojoj knjizi "Spare". Stoga se sada navodi da bi princ Hari bi trebalo da se prvi izvini svom bratu, princu Vilijamu, kako bi se pomirili.

Možda vas zanima

Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams rekao je da je princ Hari propustio još jednu porodičnu priliku prošle nedelje, kada je njegov brat Vilijam napunio 42 godine. Ficvilijams takođe navodi da bi Harijevi sledeći koraci ka Vilijamu mogli da budu presudni zbog trenutne zdravstvene situacije njihovog oca i Vilijamove supruge.

Kao što znamo, kralj Čarls i njegova snaha, Kejt Midlton, se bore sa rakom.

Možda vas zanima

Napetost raste

Novi skandal u kraljevskoj porodici

Princ Hari otkazao je prisustvo na "venčanju godine" jednog do najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, vojvode od Vestminstera Hjua Grosvenora.

11:59

6.6.2024.

114 d

"Mislim da je potpuno jasno da je svaki raskol nepoželjan, a kada su još i pojedinci koji su u njemu uključeni bolesni, to ga čini još nepoželjnijim", rekao je kraljevski stručnjak i dodao da bi Harijev najbolji sledeći korak bio da kaže nešto lepo o članovima kraljevske porodice u javnosti.

Iako obe strane moraju da prihvate sopstvenu grešku, Ficviljams smatra da je na Hariju da se prvi izvini jer je on i započeo svađu sa porodicom. Naravno, ako bi se to desilo,ponovo bi duže vreme moralo da se gradi međusobno poverenje.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: