Aktuelno 0

25.06.2024.

11:54

Ubrzo nakon drame na Netfliksu: Dejvid Bekam dobija posebno priznanje

Dejvid Bekam, Princ i Green Day su među onima koji su nagrađeni zvezdom na Holivudskoj stazi slavnih.

Izvor: B92.net

Ubrzo nakon drame na Netfliksu: Dejvid Bekam dobija posebno priznanje
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Podeli:

Dejvid Bekam će 2025. godine dobiti zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

Holivud je potvrdio dobitnike koji su umanjeni za počast na čuvenom trotoaru Holivudskog Bulevara.

Kao i hitmejker Purple Rain – koji je preminuo u 57. godini 2016. i 49-godišnja legenda britanskog fudbala i američki pank rok trio (Bili Džo Armstrong, Tre Kul i Majk Dirnt), glumica Džejn Fonda i glumac Alan Kaming (58) je među selekcijama za sledeću godinu.

Dok je selekcija izabrana, dobitnici imaju dve godine da rezervišu svoju ceremoniju uvođenja, inače će isteći.

Ove vesti Bekamu stižu nakon što je pokrenuo zabrinutost oko svog dokumentarnog filma na Netfliksu. Rekao je da je zabrinut što njegova ćerka to gledala i da se plaši da bi to moglo uticati na njeno mišljenje o teškim trenucima njenog oca iz prošlosti.

Međutim, ikona Mančester Junajteda bila je šokirana pozitivnim odgovorom na dokumentarac, koji mu je podigao raspoloženje i pomogao u pomirenju sa nekim od izazovnijih perioda njegove uspešne karijere.

Predstavljen u oktobru 2023. godine, "Bekamovi" je bila serija od četiri epizode ​​koja je zaronila duboko u život proslavljenog fudbalera. Ono što izdvaja ovaj dokumentarac je uključivanje ranije neviđenih snimaka i sveobuhvatno istraživanje Bekamovih odnosa sa porodicom, prijateljima, saigračima i trenerima, nudeći jedinstvenu i intimnu perspektivu.

Pre nego što je serija bila dostupna javnosti za gledanje i seciranje, imao je nekoliko rezervi u pogledu toga kako bi sadržaj mogao da utiče na njegovu decu.

"Bio sam pomalo zabrinut da moja ćerka vidi neke stvari koje su se godinama govorile o meni i kako će reagovati", rekao je Bekam za Variety.

"Već dugo govorim svojoj ćerki da je mama nosila veoma, veoma kratke suknje. A onda je rekla: Tata, mama je zaista nosila jako, jako kratke suknje! Ali joj se to dopalo", rekao je Bekam.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: