Aktuelno 6

24.06.2024.

14:17

Selin Dion na koncertu hrvatskog muzičara: Igrala, pa mu udelila brojne komplimente FOTO/VIDEO

Muzička diva Selin Dion, dugo se ne pojavljuje u javnosti, tačnije otkako se povukla zbog bolesti, međutim, ona je sada posetila koncert hrvatskog čeliste Stjepana Hausera.

Izvor: B92.net

Selin Dion na koncertu hrvatskog muzičara: Igrala, pa mu udelila brojne komplimente FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pevačica je na Stjepanovom koncertu u Las Vegasu viđena sa svojom porodicom u publici, a kada je poznati violončelista primetio svoju VIP gošću, odsvirao je njenu čuvenu pesmu "My Heart Will Go On" - tematsku pesmu iz kultnog filma "Titanik"

Pevačica je dobila veliki aplauz i ovacije kada je stigla u salu, a posebno ju je dirnulo izvođenje njene pesme.

Kada se pesma završila, ustala je sa ostatkom publike i oduševljeno aplaudirala Hauseru. U jednom trenutku je shvatila da aplauz publike nije bio samo za Hausera, već i za nju, te se zahvalila publici. Poslala im je i nekoliko poljubaca uz reči: "Hvala, hvala puno!"

Možda vas zanima

Nakon toga, muzičar je pokušao da je nagovori da nastupi sa njim na bini, što je pevačica ljubazno odbila davajući mu znak da će pričati.

"Imam san. Najveći san mi je da nastupim sa vama", rekao je tada Hauser i izazvao ovacije publike.

"Hvala što ste ovde, velika nam je čast. Uživajte u ostatku nastupa", poručio joj je Hauser.

Možda vas zanima

Inače Selin i Hauser su posle koncerta popričali u bekstejdžu, gde mu je pevačica udelila brojne komplimente na račun koncerta i njegovo sviranje uopšte. Takođe, Hauser joj je uzvratio komplimente i nije mogao sa sakrije oduševljenje zbog njenih toplih reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Inače, on  je sve ovo podelio u okiru Instagram priče, kao i snimak pevačice koja igra u publici na njegovom koncertu.

Podsetimo, Selin Dion je dijagnostikovan retki neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlečiva bolest u kojoj telo napada sopstvene nervne ćelije, što otežava i negativno utiče na pokretljivost. Od objavljivanja dijagnoze u decembru 2022. godine, pevačica se retko pojavljivala u javnosti, a takođe je nedavno priznala da zbog bolesti ima problem sa glasom tj pevanjem, zbog čega je možda i odbila Hausera.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: