Aktuelno 7

23.06.2024.

17:36

Ilon Mask dobio još jedno dete

llon Mask dobio je treće dete sa direktorkom Neuralink Šivon Zilis, ranije ove godine, piše Blumberg.

Izvor: blicžena.rs

Ilon Mask dobio još jedno dete
EPA/ BRITTA PEDERSEN / POOL

Podeli:

Najbogatiji čovek sveta i ova poslovna žena imaju blizance. Milijarder ima sada jedanaestoro dece. Nažalost, njegov sinčić preminuo je 2002. u 10. nedelji života, od sindroma iznenadne smrti.

Ime i pol bebe još nisu saopšteni. Ilon Mask je sa Šivon Zilis u novembru 2021. dobio blizance. Bilo je to samo mesec dana pre nego što je milijarder sa pevačicom Grajms dobio ćerku Eksu uz pomoć surogat majke. Devojčicu zovu po najkraćem nadimku Y.

"Natalitet u kolapsu je najveća opasnost sa kojom se civilizacija suočava", izjavio je 2022.

Mask sa pevačicom Grajms ima i dvojicu sina, Iksa i Tehno Mašina, a bivši par vodi spor oko starateljstva nad decom. Biznismen sa bivšom suprugom Džastin Maks ima blizance Grifin i Vivijen, kao i trojke Kaija, Saksona i Demijana. Najstarije dete bivšeg para Nevada preminulo je ubrzo nakon rođenja.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: