Aktuelno 1

23.06.2024.

17:02

Stižu nove optužbe na račun Džastina Timberlejka VIDEO

Samo nekoliko dana nakon hapšenja, Džastin Timberlejk je nastavio sa turnejom po SAD-u, ali fanovi su se nakon prvog nastupa zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje.

Izvor: B92.net

Stižu nove optužbe na račun Džastina Timberlejka VIDEO
Profimedia

Podeli:

Tokom koncerta u Čikagu, prvog koji je održan u sklopu njegove svetske turneje "The Forget Tomorrow" nakon hapšenja, Timberlejk se nakratko obratio svojim obožavaocima, prenosi Dejli mejl.

"Bila je ovo teška nedelja.  Znam da me je ponekad teško voleti, ali vi nastavljate da mi uzvraćate ljubav", preneo je britanski tabloid reči pevača.

Zahvalio se onima koji su mu bili podrška, dodajući da su se svi suočili sa usponima i padovima.

Snimak sa koncerta se, naravno, pojavio na društvenim mrežama, a fanovi su odmah počeli da razvijaju nove teorije.

"Neka neko ovom čoveku pozajmi sunčane naočare", "Šta nije uredu s njim", "Ovo je tužno. Neka mu neko pomogne", "Kokain", "Sigurno se drogira", "Podseća me na Robi Vilijamsa  kada se drogirao", "Možda je samo umoran", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

@mariettadaviz This is sad because you can see it in his eyes. I hope Justin Timberlake gets help, no one #JustinTimberlake ♬ original sound - Kristin

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Podeli: