Aktuelno 19

23.06.2024.

20:32

Krvavi prizori u Splitu: "Bili su goli i mazali su se krvlju, sve je demolirano" FOTO

Turisti u Splitu su ovog puta prešli svaku granicu.

Izvor: Dalmacija danas

Krvavi prizori u Splitu: "Bili su goli i mazali su se krvlju, sve je demolirano" FOTO
chaipong pramjit/Shutterstock

Podeli:

Kako prenosi portal Dalmacija Danas, turisti su doslovno demolirali jedan apartman u Splitu, a vlasnik je objavio sve fotografije.

"Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli u četvrtak, izašli su u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su da galame i prave nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo. Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu. Užasne scene, katastrofa", započeo je Ivan.

Kako sam kaže, momci su tako krvavi nastavili do bazena.

"Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za uviđaj. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, policija je brzo došla, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od njih. Kad je izašao, osim što je razbio vrata, pljusnuo je svog prijatelja i počeo da beži policiji", rekao je on, prenosi Dalmacija Danas.

Uvek se događaju incidenti, ali je problem jer turisti smatraju Split destinacijom isključivo za zabavu, pa prema Ivanovim rečima, ovo će se dešavati i dalje sigurno.

Fotografije možete pogledati na portalu Dalmacija Danas.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: