Aktuelno 9

23.06.2024.

11:36

Viktorija je sve slušala preko telefona: Dejvid Bekam ljubavnicu "prevario" sa ovom manekenkom FOTO

Britanski novinar Tom Bauer objavio je knjigu pod nazivom "The House of Beckham" u kojoj iznosi niz intrigantnih detalja o jednom od najpoznatijih bračnih parova.

Izvor: B92.net

Viktorija je sve slušala preko telefona: Dejvid Bekam ljubavnicu "prevario" sa ovom manekenkom FOTO
Profimedia

Podeli:

Oduvek se pisalo o navodnim aferama Dejvida Bekama koje je Viktorija opraštala, a ovaj autor Viktoriju i Dejvida opisuje kao par koji spaja gorka ambicija.

Više puta su Bekamovi bili na ivici razvoda, a posebno ih je uzdrmala afera iz 2004. godine kada je Dejvid navodno bio sa svojom asistentkinjom Rebekom Luis, koja ga je jednom zatekla u krevetu sa španskom manekenkom i glumicom Ester Kanadas.

Profimedia

Kako piše Bauer, Dejvid je bio na proslavi kod svog tadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda, kada mu je zvonio telefon, zvala je Viktorija. Rebeka je pokucala na vrata i tada ga zatekla sa španskom manekenkom.
 

"Pogledala sam ga, jako povređena, mislila sam da sam jedina", rekla je ona.

I to nisu jedine afere proslavljenog fudbalera. Manekenka Selin Lori rekla je da je spavala sa Bekamom u Danskoj 2002. godine, piše Bauer. Danijel Hit koja je vlasnica kozmetičkog salona, ​​tvrdila je da je imala aferu sa Dejvidom u domu Bekamovih u Madridu, što je on uvek negirao.

U knjizi se navodi i da je slavni Britanac 2017. imao vezu sa manekenkom Lejdi Mari Karteris dok su se viđali u tajnom klubu.

"Takođe je privukao pažnju glamurozne australijske manekenke u bikiniju", piše Bauer. Tada se sve zaustavilo jer je Viktorija hitno doletela iz Njujorka.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: