Aktuelno 6

22.06.2024.

18:23

Sin Pirsa Brosnana viđen u javnosti posle dugo vremena: Godinama ne priča s ocem zbog zavisnosti FOTO

Kristofer Brosnan, sin slavnog glumca Pirsa Brosnana, nakon dugo vremena viđen je u javnosti.

Izvor: Index.hr

Sin Pirsa Brosnana viđen u javnosti posle dugo vremena: Godinama ne priča s ocem zbog zavisnosti FOTO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Paparaci su ga snimili dok je išao u nabavku namirnica u londonskom Notting Hillu, a fotografije su se vrlo brzo proširile internetom.

Kristofer nije biološki sin Pirsa Brosnana. Njegovi biološki roditelji su Pirsova prva supruga Kasandra Haris i njen bivši suprug Dermot Haris. Pirs je usvojio Kristofera i njegovu sestru Šarlot 1986., nakon što je Dermot preminuo. Pet godina kasnije umrla je i Kasandra, a zatim i Šarlot.

Profimedia

Kristoferova zavisnost stvorila je probleme porodici

Međutim, Pirs i Kristofer danas nisu u dobrim odnosima. Glumac se distancirao od svog sina zbog njegove zavisnosti i problema sa zakonom.

"Kristofer je još uvek vrlo izgubljen. Znam gde se nalazi, ima težak život. Mogu samo da verujem da će se oporaviti. Svima u porodici je stvarao probleme, ali najviše sebi. Zna kako da se izvuče iz svega ovoga, ali ne želi", rekao je Pirs 2005. godine o Kristoferovoj zavisnosti. 

Iako odavno nisu u kontaktu, glumac je Kristofera pre dve godine spomenuo u objavi za Dan očeva. 

"Moja ljubav zauvek ide vama, dragi moji sinovi Paris, Dilan, Šon i Kristofer. Mnogo vam hvala na vašoj ljubavi", napisao je Pirs tada.

Profimedia

Kristofer je studirao snimanje na UCLA-i i na Filmskoj akademiji u New Yorku te je bio član produkcijske ekipe mnogih Pirsovih filmova.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: