Aktuelno 1

19.06.2024.

18:21

Lečenje će se odužiti? Kejt nije htela da sluša, sada je čekaju posledice

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, pojavila se u javnosti 15. juna posle šest meseci odsustva.

Izvor: b92.net/story.hr

Lečenje će se odužiti? Kejt nije htela da sluša, sada je čekaju posledice
Profimedia

Podeli:

Povod je bio zvanični rođendan kralja Čarlsa, koji je proslavljen u okviru ceremonije "Trooping the Colour".

Smatra se da se princeza dosta pripremala za ovaj dan i uložila mnogo truda i energije da izađe u javnost, što nije mala stvar u jeku njene borbe sa rakom. Njoj su mnogi na ceremoniji govorili da sedne, ali ona je to odbijala, i mnogi smatraju da se preforsirala.

"Da se ​​nije pretvarala, sada bi joj bilo lakše", rečenica je koja se u nekoliko navrata mogla pročitati na društvenim mrežama, a tiče se princeze od Velsa. 15. juna.

Možda vas zanima

Javnost je svesna njene teške dijagnoze i borbe sa rakom, ali niko ne razume zašto je Kejt sve vreme stajala na zvaničnoj proslavi kraljevog rođendana. Mnogi su joj govorili da sedne, ali je ona očigledno želela da pokaže koliko je jaka uprkos bolesti.

Međutim, kraljevski stručnjaci sada navode da bi zbog toga lečenje moglo da se produži. Kejt je bila toliko iscrpljena tim jednim pojavljivanjem u javnosti da joj je potreban dug odmor. Od kada je otkrila da ima rak krajem marta, prestala je da se oglašava na društvenim mrežama, iako je bilo razloga za to s obzirom na razne dezinformacije koje su kružile.

Možda vas zanima

Samo dan pre nego što je izašla u javnost, podelila je sa milionima kako se oseća posle preventivne hemoterapije.

"Kao što svako ko prolazi kroz hemoterapiju zna, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i potrebno je da se telo odmorite. Ali u dobrim danima, kada se osećate jače, želite da se osećate dobro. Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci",  istakla je ona. 

Kejt je rekla i da će tokom leta pokušati da se uključi u nekoliko javnih angažmana, ali sve zavisi od toga kako se oseća jer njeni tretmani još nisu završeni.

"Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da odvojim potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom", zaključila je ona.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: