Aktuelno 2

20.06.2024.

8:00

Megan i Hari raskrinkani: Ovo je njihov sledeći korak

Pre skoro četiri i po godine, princ Hari i njegova supruga Megan Markl napustili su kraljevske dužnosti i iselili se iz Velike Britanije.

Izvor: b92.net/story.hr

Megan i Hari raskrinkani: Ovo je njihov sledeći korak
Profimedia/ Emmanuel Osodi / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Podeli:

Dom su prvo našli u Kanadi, ali nakon što su ih mediji svakodnevno pratili, oni su u jeku pandemije korona virusa avionom pobegli iz Kanade u Ameriku.

Četvoročlana porodica nastanila se u Montesitu u Kaliforniji, a britanski mediji tvrde da bi sada mogli da se vrate u Harijevu rodnu zemlju. Oni navodno razmišljaju o starom planu - da žive na dve lokacije, malo u Americi, a malo u Velikoj Britaniji. 

Hari navodno razmišlja o kupovini kuće u rodnoj zemlji jer trenutno nema gde ni da prespava kada dođe u London. Situacija je takva od prošle godine, odnosno otkako je njegov otac kralj Čarls III. naredio deložaciju sina i snahe iz vikendice Frogmore Cottagea, koja se nalazi na imanju Vindzor. "Poterao" ih je nedugo nakon objavljivanja Harijevih memoara "Reserve" u kojima je on izneo šokantne tvrdnje o kraljevskoj porodici.

Možda vas zanima

Kuća koju bi bračni par kupio koristila bi se u periodu kada bi Hari, a potencijalno i Megan i deca, dolazili u posetu Velikoj Britaniji. Bivši batler kralja Čarlsa, Grant Harold, istakao je da je život u vezi Velike Britanije i Amerike bila originalna ideja Harija i Megan. Oni su to javno saopštili, ali to nisu realizovali. Iako nikada nisu otkrili zašto, činjenica je da je 2020. godine svet paralisala pandemija, pa je možda i to bio razlog zašto su odustali od plana. 

"Ako Hari kupi kuću u Britaniji, on i Megan će živeti deo godine tamo, a deo u Americi, što je bila njihova prvobitna ideja. Pretpostavljam da to znači da bi Megan došla u Britaniju i da bismo ih viđali ovde nekoliko meseci godišnje", kaže Harold. Ipak, on smatra da nema šanse da se Megan za stalno preseli u Britaniju. 

Možda vas zanima

Napetost raste

Novi skandal u kraljevskoj porodici

Princ Hari otkazao je prisustvo na "venčanju godine" jednog do najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, vojvode od Vestminstera Hjua Grosvenora.

11:59

6.6.2024.

25 d

"Mislim da su otišli ​​u Ameriku jer Megan nije želela da bude stalno u Britaniji. Verujem da bi Hari voleo da se vrati, voli svoju zemlju, odrastao je ovde, voleo je da živi ovde i toga se sećam", rekao je batler.

Podsetimo, Hari i Megan su se venčali u maju 2018, a njihov sin Arči rođen je sledeće godine. Devojčica Lilibet Diana rođena je 2021.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: