Aktuelno 2

19.06.2024.

12:19

Na trenutak su pomislili da gledaju u Dajanu: Kejt Midlton poslala poruku kraljevskoj porodici? FOTO

Pojavljivanje princeze Kejt Midlton ne prestaje da bude glavna tema svih medija.

Izvor: B92.net

Na trenutak su pomislili da gledaju u Dajanu: Kejt Midlton poslala poruku kraljevskoj porodici? FOTO
Tanjug/ AP/ James Manning/PA

Podeli:

Prethodnih meseci se dosta spekulisalo o stanju Kejt Midlton i tome kada će se končano pojaviti i bar na kratko stati na put teorijama zavere.

Nakon više od šest meseci, Kejt se pojavila na ceremoniji Pozdrav bojama, a njen izgled je svima stavio do znanja da se princeza nalazi usred teške borbe.

Ipak, kao i uvek, princeza je ponovo bila savršeno stilizovana. Ona se nakon nekog vremena ponovo odlučila za kreacije Dženi Pekam, a osim toga ponovo je ponela i fascinator.

Profimedia

Ovakav stajling je mnoge podsetio na izgled princeze Dajane iz 1985. godine kada je posetila Nacionalnu galeriju umetnosti u Vašingtonu. Dajana je tada nosila kreaciju Ketrin Voker, a sličnost između nje i Kejt je zaista ogromna.

Profimedia
Peter Heimsath/Consolidated News Photos/Peter Heimsath - Pool via CNP | usage worldwide/Profimedia

Još jednom je jasno da princeza od Velsa inspiraciju pronalazi u princezi Dajani, a mnogi smatraju i da se na taj način trudi da pošalje skrivenu poruku svetu, ali i kraljevskoj porodici.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: