Aktuelno 7

14.06.2024.

12:50

Šakira o Pikeovoj prevari: "Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi"

Šakira je u novom intervjuu za Rolling Stone govorila o raskidu s Žerarom Pikeom. Izjavila je da je nakon razvoda pretrpela fizičku i emocionalnu bol.

Izvor: Index.hr

Šakira o Pikeovoj prevari: "Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi"
EPA-EFE/SARAH YENESEL

Podeli:

"Patnja koju sam osećala bila je verovatno najveća koju sam doživela u celom životu. Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi. Osećaj je bio stvaran", ispričala je 47-godišnja pevačica.

Osvrnula se i na pesmu "Monotonia" koju je izdala nakon razvoda, u kojoj oplakuje propalu vezu. U spotu Šakira stoji ispred prodavnice, izgledajući vidno uzrujano, a potom je neko udara u grudi. Nakon što je upsela da ustane sa poda, u spotu trči ulicama držeći u rukama svoje krvavo srce.

Pevačica kaže da joj je njen tim savetovao kako ne bi trebala da objavi takav video.

"Oni su pokušali da me zaustave, rekli su mi: 'Razmisli malo o tome. Zašto ćeš se tako eksponirati? To je previše.' Bile su to teške slike, zar ne? Ali bile su prave, tako sam se osećala", ispričala je Šakira. Dodala je kako su u tom periodu uz nju bili mnogi njeni slavni prijatelji. 

Podsetimo, Šakira je fudbalera upoznala 2011., kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se 2022. Par ima dva sina, Milana i Sašu. 

Njihov rastanak izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se saznalo da je Pike bio neveran.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: