Aktuelno 5

13.06.2024.

18:24

Glasine o Kejt sve jače, šta se dešava?

Kejt Midlton se već mesecima leči od karcinoma, a informacije o njenom zdravstvenom stanju su uglavnom polovične i preplavljene teorijama zavere.

Izvor: B92.net

Glasine o Kejt sve jače, šta se dešava?
Profimedia

Podeli:

Pravilo kraljevske porodice da se u jeku skandala ne oglašava, nije učinilo da cela situacija izgleda nešto bolje, pa tako gotovo svakodnevno postoje rasprave i tračevi o tome gde je princeza Kejt.

Ipak, nakon različitih glasina o mestu lečenja princeze, Kensingtonska palata je, piše HoustonChronicle, prekinula ćutanje.

Naime, kada su američki mediji objavili kako se princeza leči u Anderson centru za rak u Hjustonu u Teksasu, pojavile su se informacije kako se princeza sprema za odmor sa Vilijamom i decom, prenosi Entertainment Tonight. Na društvenim mrežama se pokrenula rasprava o tome gde se Kejt nalazi, pa su tako neki uvereni da je ipak u Americi, dok drugi tvrde da je sigurno sa svojom porodicom u Britaniji.

"Mislim da ova teorija o Kejt i njenom mestu gde se nalazi ima mnogo smisla kada prestanete da razmislite o tome", jedan je od komentara.

Neki su, s druge strane, verovali da glasine možda imaju nešto istine.

"Ima smisla da ona traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi", napisao je korisnik.

Houston Chronicle prenosi da je Kenisingtonska palata navela da informacije o mestu lečenja princeze u SAD nisu tačne.

Predstavnici Centra za rak MD Anderson rekli su da bolnica ne može da komentariše da li je pojedinac pacijent ili ne zbog zakona o privatnosti pacijenata, prenosi Houston Chronicle.

Dodatno je ohrabrilo ljude i to što je princ Vilijam na proslavi veterana istakao kako se princeza oseća bolje i jako bi volela da bude s ljudima na takvom događaju.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

14 h

Podeli: