Aktuelno 0

08.03.2024.

8:05

Kejt Midlton ne oprašta i ne zaboravlja: "Nema prave topline zbog svega iz prošlosti"

Megan Markl i princeza Kejt su ponovo u kontaktu, pišu britanski mediji.

Izvor: Index.hr

Kejt Midlton ne oprašta i ne zaboravlja: "Nema prave topline zbog svega iz prošlosti"
Profimedia

Podeli:

Vojvotkinja od Saseksa i princeza od Vejlsa navodno razgovaraju, ali razgovorima nedostaje "prava toplina" zbog napetog odnosa i verovatno se neće ostvariti više od površnog odnosa.

Razgovori koje vode njih dve trenutno su formalni budući da Kejt nije spremna da oprosti i zaboravi, navodi se.

"Megan je već stupila u kontakt s Kejt kao i sa svojim svekrom da im oboma poželi brz oporavak, ali to je još uvek na formalnom nivou i verovatno će ostati tako - nema prave topline zbog svega što se dogodilo u prošlosti", kaže kraljevski stručnjak i autor Tom Kvin za Mirror.

"Kejt prihvata sve dobre želje, ali je nevoljna da oprosti i zaboravi. Jednostavno ne veruje Megan da neće javno izneti stvari ako dođe do nesporazuma ili najmanjeg neslaganja. Neki oblik odnosa će se razviti - s Meganine strane primarno zbog dobrobiti brenda Sussex, ali će uvek biti površan. One ne mogu da vrate međusobno poverenje", zaključuje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

15 h

Podeli: