Aktuelno 7

09.06.2024.

21:34

Zvezda OnlyFans-a brutalno napala političara, pa završila u zatvoru FOTO/VIDEO

Viktorija Tomas-Bouen, OnlyFans zvezda, optužena je za napad i oštećenje imovine nakon što je političara Najdžela Faraža polila milkšejkom na predizbornom skupu u Eseksu.

Izvor: B92.net

Zvezda OnlyFans-a brutalno napala političara, pa završila u zatvoru FOTO/VIDEO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Viktorija je negirala da je napad bio marketinški trik, ali je rekla da je od hapšenja zaradila 40.000 funti od novih pretplatnika na njenom kanalu za odrasle.

Govoreći ekskluzivno za The Sun, Viktorija, koja je član Laburističke partije, ispričala je kako je isplanirala "milkšejkovanje" samo sat vremena pre nego što je videla objavu na Fejsbuku da političar dolazi na mol u njenom rodnom gradu.

Ali je insistirala da to nije bio proračunati pokušaj privlačenja pažnje.

Bivša studentkinja strogog katoličkog ženskog internata rekla je da je "mrzela" Faragea od njegove kampanje za Bregzit.

"Nikada se nisam slagala sa njegovim stavovima o imigraciji niti sa njegovim pristupom prema ženama", rekla je Viktorija.

EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ovo je drugi put da je Faraže poliven, prethodno je bio prekriven milkšejkom u Njukaslu 2019.

Plavuša je progurala svoj put kroz ogromnu gužvu pre nego što je iz neposredne blizine bacila svoj milkšejk na političara.

Zalila je političara direktno u lice i to pred okupljenim novinarima koji su došli da prate početak kampanje.

Nakon incidenta, Viktorija je provela osam sati u policijskoj stanici. Rekla je za The Sun da se neće izviniti zbog navodnog napada "jer je to bio samo milkšejk.

Viktoriji preti maksimalna kazna od šest meseci zatvora za optužbu za napad i maksimalno tri meseca zatvora za optužbu za oštećenje imovine.

Nakon osam sati provedenih u policijskoj stanici, Viktorija je puštena i treba da se pojavi pred sudom 2. jula u Čelmsfordu.

"Videla sam snimak, ali ne bih rekla da žalim zbog toga. Ne bih mu se izvinila jer je to bio samo milkšejk", rekla je Viktorija, piše The Sun.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: