Aktuelno 6

08.06.2024.

12:45

Priključena na infuziju, okružena lekarima: Pevačica podelila uznemirujući snimak VIDEO

Hrvatskoj pevačici Idi Prester pozlilo je pre početka nastupa, a brojne fanove zabrinula je objava koju je podelila.

Izvor: Blic

Priključena na infuziju, okružena lekarima: Pevačica podelila uznemirujući snimak VIDEO
Shutterstock/Chaikom/Ilustracija

Podeli:

Poznata pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak gde se vide kola hitne pomoći, nekoliko lekara i ona koja leži priključena na infuziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

U opisu pevačica je otkrila šta se zapravo dogodilo.

"Život muzičara iza scene. Sat vremena pred koncert kreće bol u želucu, muka, vrtoglavica.. Za 20 godina još nijedan jedini put nisam otkazala koncert, ali sad sam baš blizu. Beskrajno hvala ekipi hitne pomoći Sarajevo, ne znam šta su mi stavili u infuziju, ali izvukla sam sat vremena svirke. Danas sam puno bolje, valjda neki virus protutnjao", objavila je ona.

Inače, hrvatska pevačica Ida Prester udata je za biznismena iz Srbije sa kojim ima dvojicu sinova.

Dobijala pretnje zbog braka sa Srbinom

"Užasno sam se bojala, ta količina pretnji, gneva, mržnje, bacila me je u razmišljanje koliko psihopata ima, da ne znam kako ću preživeti. Kada sam videla šta pišu ispod mojih intervjua i koliko mržnje mogu imati prema potpuno nepoznatim ljudima koji im u životu ništa nisu uradili", počela je pevačica Ida Prester u videu koji je objavila nedavno na Instagramu, pa nastavila:

"Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me hejtovali kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrti ako me prepozna. U vreme kad sam rodila svog prvog sina, u inboks sam dobila strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete sa Srbinom."

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: