Aktuelno 1

07.06.2024.

17:16

Šokantni navodi o Kejt Midlton: "Postoje slike..."

Predstojeće leto za Kejt Midlton izgledaće potpuno drugačije, jer princeza od Velsa nastavlja borbu s kancerom.

Izvor: b92.net/foxnews.com

Šokantni navodi o Kejt Midlton: "Postoje slike..."
Profimedia/ FILE PHOTOS

Podeli:

Kraljevski insajder nedavno je izjavio za Closer Weekly da majka troje dece planira da ovo leto učini nezaboravnim za svoju decu: princa Džordža (10), princezu Šarlot (9) i princa Luisa (7).

"Leto je period kada Kejt želi da deca budu deca i da uživaju u slobodi. A ovo leto, više nego ikada, biće posvećeno deci", rekao je izvor.

Autor knjige "Kralj" Kristofer Andersen rekao je za Foks njuz didžital da su leta oduvek bila od ključnog značaja za 42-godišnjakinju i njenog supruga, princa Vilijama, naslednika britanskog prestola. Njihov cilj je oduvek bio da svojoj deci pruže što više normalnosti, daleko od radoznalih očiju medija.

"Nuspojave hemoterapije će svakako otežati standardan nivo aktivnosti za Kejt, ali ona ne želi da to pokvari deci leto. Kejt ne želi da se deca brinu o njoj – uvek je verovala da je njena dužnost da brine o njima – i to znači da će Džordža, Šarlot i Luis biti zauzeti aktivnostima kao što su jahanje, plivanje, da će nekad prespavati kod rođaka i školskih drugova – kao što to uvek rade tokom letnjeg raspusta", rekao je.

"Kejt je pravi borac... i tako će ovo leto u Anmer holu biti što je moguće bliže uobičajenom stanju koje ona i princ Vilijam mogu omogućiti", dodao je Andersen.

Kejt se trenutno oporavlja u Anmer holu, seoskoj kući na imanju kraljevske porodice Sandringam u Norfolku. Ova kuća je bila poklon princezi i princu od Velsa od kraljice Elizabete II. Sandringam je takođe mesto u koje se članovi kraljevske porodice povlače tokom letnjih meseci.

Možda vas zanima

Lažne fotografije bolesne Kejt

"Postoje lažne slike Kejt sa maramom na glavi koje pokušavaju da impliciraju da je izgubila kosu zbog hemoterapije", rekao je kraljevski ekspert Iajn Pelam Tarner za Foks njuz didžital.

"Takođe su zabeleženi izveštaji i viđenja Kejt sa decom... ali ta viđenja su veoma diskretna. Pitanje kada ćemo je ponovo videti u javnosti delimično zavisi od toga da li će zaseniti bilo koji događaj koji organizuje kralj. Možda bi savršena prilika bila da se pojavi zajedno sa Vilijamom da zahvali osoblju centra gde je lečena, praćeno video-porukom u kojoj bi rekla da napreduje, ali da se polako vraća javnim obavezama."

Povratak na dužnosti

"Ne očekuje se da se princeza vrati na dužnosti dok joj njen medicinski tim ne da dozvolu", rekao je portparol Kensingtonske palate za Foks njuz didžital (Fox News Digital).

Možda vas zanima

Britanska televizijska voditeljka i fotografkinja Helena Čard rekla je za Foks njuz didžital da je moguće da će Kejt posvetiti leto svojoj porodici i da će se vratiti kraljevskim dužnostima tek na jesen.

"Nema ničega poput oporavka od raka što vas može naterati da cenite sve male dragocenosti u životu. Upravo se tako oseća Kejt. Želi da uživa u vremenu sa svojim mužem, decom i bliskom porodicom ovog leta", rekla je.

"Kada se Kejt vrati javnom životu, biće jača i još veća snaga kraljevske porodice, jer odsustvo čini srce jačim", dodala je Helena Čard.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: