Aktuelno 4

07.06.2024.

14:27

Zoki Šumadinac imao tri kliničke smrti: "Tamo sam video pokojnu sestru..."

Bivši rijaliti učesnik Zoki Šumadinac, preminuo je u 49. godini.

Izvor: B92.net

Zoki Šumadinac imao tri kliničke smrti: "Tamo sam video pokojnu sestru..."
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Osim što je snimio nekoliko pesama i dva puta bio u rijaliti programu, poznato je da se Zoki bavio pseudonaučnim disciplinama - ezoterijom i astrologijom.

Inače, on je u javnosti par puta govorio kako je čak tri puta doživeo kliničku smrt, kao i da je "dobio moć da leči ljude" nakon toga.

Možda vas zanima

"Nisam vidovit, postao sam egzoterista. Tri puta sam jednostavno napustio svoje telo i otišao sam u drugu dimenziju. Mnogi to povezuju sa nebom, podzemljem, Bogom, po mojoj nekoj logici, ono što sam ja video nije to to, nego smo mi to paralelni svetovi i naš svet je paralelni svet i osećamo povremeno, krajičkom oka da li je neko drag...", govorio je Zoki Šumadinac.

"Imao sam probleme sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan", objasnio je svojevremeno.

Možda vas zanima

nepoznat uzrok smrti

Preminuo Tom Bauer

Američki glumac Tom Bauer preminuo je u 86. godini.

20:20

6.6.2024.

114 d

"Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i dok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majcu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe", ispričao je Zoran.

Podsetimo, kako su mediji danas preneli, Zoran je preminuo usled  srčanog zastoja.

Zoki Šumadinac će na večni počinak će biti ispraćen u nedelju (9. juna), u 13h u selu Natalinci (Gornji Milanovac).

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: