Aktuelno 1

07.06.2024.

12:49

Vernici u Hrvatskoj našli srodne duše: Pojavio se Tinder za katolike

U Hrvatskoj se pojavila aplikacija za upoznavanje slobodnih katolika.

Izvor: B92.net

Vernici u Hrvatskoj našli srodne duše: Pojavio se Tinder za katolike
Paul shuang/Shutterstock

Podeli:

Jedna vernica je u molitvi doživela božiji poziv da pokrene aplikaciju za upoznavanje katolika, nazvanu Holydate, prenosi Dnevnik.hr.

Kako se navodi, aplikacija je namenjena svima koji žive katoličku veru i traže nekoga za upoznavanje, ovim putem žele i da olakšaju prvi korak u upoznvanju i stvaranju porodice.

Pre tri godine na Fejsbuku je osnovana grupa Holydate, koja sada broji više od 4.400 članova, a do sada je održano više od 80 susreta uživo, od hodočašća, letovanja, žurki, putovanja, brzih sastanaka i drugih događaja. Plod tih prijateljstava je devet brakova, dve bebe i mnoge veze koje idu ka braku.

Za samo 24 sata aplikaciju je preuzelo oko 600 korisnika, a navodi se da tamo nema mogućnosti za lažne profile.

Da ne bi zaboravili na molitvu tokom traganja za ljubavlju, 3 puta dnevno korisnici će videti „Pozdrav Gospi: molitva Anđelu Gospodnjem“ kao verovanje da će im Gospa pomoći da pronađu pravu osobu.

Zanimljivo je da su otvorene i prijave za letovanje koje će se održati u tri termina u Splitu i tokom toga je takođe moguće upoznavanje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

19 h

Podeli: