Aktuelno 21

06.06.2024.

19:14

Beogradski đaci u ovim kostimima došli na maturu pa izazvali gnev FOTO

Pojedini maturanti, učenici Pete gimnazije, na svoje matursko veče došli su u zanimljivim kostimima.

Izvor: B92.net

Beogradski đaci u ovim kostimima došli na maturu pa izazvali gnev FOTO
Ilustracija, ATAImages/R.P.

Podeli:

Naime, njih pet obuklo se kao likovi iz istoimene crtane serije Teletabisi, a snimci i fotografije ovih tinejdžera "planule" su na društvenim mrežama.

Momci su šetali ulicom i pozirali pa tako privukli pažnju prolaznika, ali i izazvali brojne komentare - kako uživo, tako i na Instagramu.

Nekima je ipak zasmetalo što su se oni ovako obukli i pojavili na maturskoj večeri.

"Umesto da se mladi takmiče u nečem pametnom, oni se takmiče ko će ispasti veći debil", "Kakvi su naši budući advokati Teletabisi", "Nije matura, to je cirkus. Horor", "Ako su hteli da urade nešto lepo, trebalo je da obuku narodnu nošnju, ovo je cirkus", neki su od negativnih komentara, mada je bilo i onih pozitivnih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

"Koji carevi", "Najvažnija je pozitiva i dobra energija. Lepo se zabavite momci i devojke",  "Originalno i lepo. Svaka čast deco. Lepo se provedite", komentarisali su korisnici Instagrama, a jedna devojčica je stala u njihovu odbranu:

"Ovi komentari su veoma tužni, na slici se vide naši drugari koji su želeli da nas isprate na maturu na kreativan način, što je bilo jako lepo od njih, a ako ste uspeli da vidite nešto ružno u nečemu bezazlenom i zabavnom kao što je ovo, vi to komentarišete na društvenim mrežama, pa stavite prst na čelo i razmislite da li bi možda trebalo da isključite telefon i počnete da radite nešto u životu", napisala je ona.

Podeli:

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: