Aktuelno 5

06.06.2024.

19:49

Kameron Dijaz šokirala: "Živim kao zver, ne kupam se"

Glumačka zvezda hit filma Kameron Dijaz (51) nedavno se pojavila na BBC podkastu "Rule Breakers" gde je pričala o svom životu nakon što je napustila industriju zabave 2014. godine.

Izvor: B92.net

Kameron Dijaz šokirala: "Živim kao zver, ne kupam se"
Profimedia

Podeli:

Ona je priznala da sada oseća da je napravila pravi potez, iako je od tada odbijala filmske ponude vredne čak i oko 100 miliona dolara.

Možda vas zanima

"Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvolila sam da me tretiraju kao predmet, apsolutno", počela je Kameron pa dodala:

Možda vas zanima

"Teško je ne sagledati sebe iz tog ugla, ne upoređivati se sa drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ne moram više da brinem o tome kako izgledam. Živim kao zver, ne kupam se. Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, nanesem je i pomislim – pa, valjda je ovo dovoljno", rekla je Dijazova.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: