Aktuelno 1

06.06.2024.

21:56

Slavni glumac neprepoznatljiv: Uslikan na snimanju novog filma FOTO

Dvejn Džonson glumi legendarnog MMA borca i bivšeg rvača Marka Kera u predstojećem biografskom filmu "The Smashing Machine".

Izvor: Index.hr

Slavni glumac neprepoznatljiv: Uslikan na snimanju novog filma FOTO
Profimedia

Podeli:

Objavljene su prve fotografije sa seta na kojima Dvejn izgleda neprepoznatljivo, pre svega zbog svoje kose. Na tim fotografijama glumac u žutoj košulji dolazi u "Tokyo Dome" da se bori. Rukuje se sa fanovima i razgovara sa publikom.

Profimedia

Vest o snimanju filma otkrivena je krajem februara ove godine, a radnja filma će se fokusirati na period ranih 2000-ih, nakon što je Ker hospitalizovan zbog predoziranja opioidima. Osim toga, film će prikazati njegov odnos sa suprugom, koja je postala alkoholičarka i borila se sa svojim demonima.

Film je režirao američki reditelj Beni Safdi, koji je napisao i scenario za film. Ovo će biti prvi projekat na kojem radi bez brata. Film bi trebalo da izađe u decembru ove godine.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: