Aktuelno 1

05.06.2024.

21:36

Zvezda čuvene serije povlači se iz glume: "Živim svoju viziju"

Glumica Evanđelin Lili objavila je na Instagramu da se u potpunosti povlači iz Holivuda, dodajući da bi se "jednog dana mogla vratiti".

Izvor: Index.hr

Zvezda čuvene serije povlači se iz glume: "Živim svoju viziju"
Profimedia

Podeli:

Lili, najpoznatija po ulozi Kejt Ostin u kultnoj seriji Izgubljeni, podelila je video snimljen 2006. godine u kojem je izrazila želju da do sledeće decenije bude "u penziji".

"Užasavam se priznati ovo ostatku glumačkog sveta, ali idealno bi bilo da za 10 godina budem penzionisana i da imam porodicu", rekla je Lili u videu u kojem je odgovorila na pitanje gde se vidi za 10 godina.

"Želela bih da pišem i utičem na ljudske živote, kao humanitarka", rekla je glumica 2006. godine.

"Danas sam ispunjena radošću i zadovoljstvom jer živim svoju viziju. Osećam veliku zahvalnost za svoje blagoslove. Udaljavanje od onoga što se čini kao očigledan izbor (bogatstvo i slava) ponekad može delovati zastrašujuće, ali ulazak u svoju dharmu zamenjuje strah ispunjenjem. Možda se jednog dana vratim u Holivud, ali za sada mi je mesto ovde", napisala je Lili u opisu objave.

Inače, Lili je uloga Kejt Ostin u Izgubljenima donela nominaciju za nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji, a poznata je i po ulozi Houp van Dajn, odnosno, Ose u Marvelovom filmskom univerzumu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: