Aktuelno 24

05.06.2024.

20:08

Turska televizija se izvinila jer je prikazala grudi navijačice: "Za sve je kriva Amerika" VIDEO

Na odbojkaškoj utakmici između Turske i SAD-a, tokom prenosa jedna televizija se fokusirala na dekolte navijačice, zbog čega se morala izvinjavati, piše Daily Mail.

Izvor: Index.hr

Turska televizija se izvinila jer je prikazala grudi navijačice: "Za sve je kriva Amerika" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Turska je pobedila SAD rezultatom 3-2, a kamera je prikazala reakcije publike tokom slavlja. U publici je bila i jedna navijačica obučena u turske boje, a televizija je upravo tada pustila usporeni snimak njenog skakanja, pri čemu je dekolte bio u fokusu.

Navijačica je morala da ugasi društvene mreže nakon niza kritika koje su usledile posle snimka. Naime, u Turskoj su takav snimak smatrali neprimerenim, kao i njen način oblačenja, a turska televizijska kuća TRT Spor je za sve okrivila domaćina emitovanja, SAD.

"Ova slika je u potpunosti suprotna našoj politici objavljivanja i potiče od američke televizijske kuće te je uzrokovala neprijatnost gledaocima", poručili su iz TRT Spora, dodajući kako su samo prenosili ono što je prikazano na američkom prenosu i nisu imali "moć intervencije".

Neki komentatori su smatrali da izvinjenje TRT-a nije primereno, već da se trebalo izviniti ženi. "Trebalo bi se izviniti ženi, zašto nisu?" glasio je komentar na X-u. Neki su pak mislili da je izvinjenje televizije primereno.

"Dogodila se nesreća. TRT je učinio pravu stvar i izvinio se. Ovde nema ničije krivice. Mislim da žena neće imati problema s ovim. Uostalom, riskirala je i nesreća se dogodila u trenutku uzbuđenja", glasio je drugi komentar na X-u.

Podeli:

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: