Aktuelno 14

04.06.2024.

19:51

Albansku pevačicu gađali iz publike na koncertu: "Samo napred, dušo" VIDEO

Pevačica albanskog porekla Bibi Reksa je u dva navrata morala da prekine koncert jer su fanovi iz publike počeli da je gađaju.

Izvor: B92.net

Albansku pevačicu gađali iz publike na koncertu: "Samo napred, dušo" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pevačicu je prošle godine neko iz publike pogodio mobilnim telefonom u glavu, zbog čega je na kraju išla na ušivanje, a sada je sa koncerta izbacila 10 fanova koji su je gađali raznim predmetima.

Možda vas zanima

"Napolje, napolje... Ili ako hoćeš da me gađaš, znaj da sam već podnosila tužbe, volela bih da se obogatim, pa samo napred dušo. To je bila šala, molim te nemoj raditi to", rekla je na koncertu, što se čuje i na snimku koji se širi društvenim mrežama. 

Na koncertima je zavladao bizaran trend  

Možda vas zanima

Aktuelno

Beskućnici na udaru zbog Tejlor Svift

Izvestan broj beskućnika poslat je iz Edinburga u Aberdin i Glazgov kako bi njihov privremeni hotelski smeštaj bio ustupljen turistima i fanovima pevačice Tejlor Svift uoči njenog koncerta.

8:00

31.5.2024.

34 d

Podsetimo, nakon što je neko gađao Bibi Reksu mobilnim telefonom, snimak je postao viralan, a gađanje zvezda na sceni postao bizaran trend. Posle nje, isto se desilo i reperu Drejku, dok je pevač Hari Stajls dobio udarac u lice, a pevačicu Avu Maks ošamario je obožavatelj.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: