Aktuelno 6

04.06.2024.

8:27

Novi skandal Kanje Vesta FOTO

Loren Piskiota, bivša asistentkinja Kanje Vesta, tvrdi da je dobila otkaz nakon što joj je slao "odvratne seksualne poruke i video-snimke".

Izvor: blicžena.rs

Novi skandal Kanje Vesta FOTO
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Podeli:

Ona navodi u tužbi protiv Kanje Vesta da je bila model na "OnlyFans-u" i da je na platformi za odrasle objavljivala fotografije u bikiniju i donjem vešu, što joj je pomoglo da dobro zaradi i to oko milion dolara godišnje.

Kanje Vest ju je zaposlio u julu 2021. godine. Ona je bila angažovana na njegovoj modnoj liniji i tada su se upoznali. Kaže da je takođe sarađivala sa njim i radila sa njim na 3 pesme na "Donda".

Godinu dana kasnije, ona kaže da je došao kod nje i tražio da ona postane "boginja" i zamolio je da izbriše svoj OnlyFans nalog te joj je obećao da će joj plaćati milion dolara godišnje ako to učini. Navodi da je pristala.

Piskiota tvrdi da je nedugo posle dogovora Kanje počeo da joj šalje seriju tekstualnih poruka koje je objavila javno.

Loren između ostalog navodi da bi Kanje masturbirao tokom telefonskih razgovora sa njom i pitao da li može da čuje ili pogodi šta radi. Dodaje i da je ju je stalno pitao za veličinu polnih organa njenih momaka.

Prema tužbi, bilo je mnoštvo tekstualnih poruka i seksualnih video zapisa i fotografija koje su joj poslate, uključujući najmanje dva video-snimka Kanjea koji ima polne odnose sa manekenkom, piše "TMZ".

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: