Aktuelno 1

03.06.2024.

9:20

Hari i Megan su ovim potezom razočarali kraljicu na samrti

Princ Hari i Megan Markl doveli su svoju decu, princa Arčija i princezu Lilibet, da posete pokojnu kraljicu samo tri meseca pre nego što je preminula.

Izvor: B92.net

Hari i Megan su ovim potezom razočarali kraljicu na samrti
EPA-EFE/Christopher Neundorf

Podeli:

Hari i Megan su međutim uznemirili pokojnu kraljicu Elizabetu kada su na sastanak sa njom i princezom Lilibet u zamku Vindzor doveli fotografa.

Ovo je bio prvi put da je kraljica upoznala svoju najmlađu praunuku, jer je rođena u Kaliforniji nakon odluke Harija i Megan da se povuku sa kraljevske porodice.

Prema rečima kraljevskog stručnjaka Fila Dampijera, kraljica je bila nezadovoljna njihovim očiglednim planom.

On je za The Sun rekao: "Mislim da je glavni strah koji je pokojna kraljica imala bio da se Hari i Megan pojave pojave sa Netfliksovom filmskom ekipom ili fotografom. Uvek imate osećaj da šta god da se desi, kakve god da su diskusije, da će pre ili kasnije završiti u programu ili nekoj vrsti podkasta."


Dodao je: "Tamo je, nažalost, nestalo poverenje, a oni im jednostavno ne veruju. Čak i ako se kraljica borila sa svojim zdravljem, i dalje je bila oštra. Shvatila je da je bilo koja njena fotografija sa Lilibet mogla biti iskorišćena. Mislim da joj nije bilo baš drago što joj je predstavljeno kao svršen čin da je ime Lilibet uopšte izabrano. Rekla je 'bez fotografija' i moram priznati da je ne krivim. Ali tužno je što nikada nismo videli jednu njihovu fotografiju."


Hari i Megan su i dalje nepopularni u Velikoj Britaniji, prema nedavnoj anketi IouGov-a, a jedan kraljevski komentator tvrdi da je prekasno za njih da poprave stvari, piše express.co.uk.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Podeli: