Aktuelno 1

02.06.2024.

16:09

Muzičar zgranut ponašanjem Pi Didija: "Verujem pretučenim ženama"

Džon Ledžend prvi put javno govori o optužbama protiv Šona Kombsa (Pi Didi), sa kojim je sarađivao na pesmi koja je objavljena prošle godine.

Izvor: B92.net

Muzičar zgranut ponašanjem Pi Didija: "Verujem pretučenim ženama"
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

U intervjuu za CNN International, Ledžend je rekao da je "užasnut optužbama" kao i "video dokazima koji su objavljeni nakon toga".

Oni pokazuju kako je reper svojevremeno tukao devojku Kesi Venturu, iako je godinama tvrdio da ona laže i da se to nije desilo.

"Bio sam užasnut opisima koje sam pročitao pre nego što su video-dokazi izašli u javnost. I apsolutno je to nešto što treba da se iznese na videlo kada se dogodi", kaže muzičar.

Napad iz 2016. je prvi put pomenut u tužbi iz novembra 2023. koju je Ventura pokrenula protiv Kombsa, sa kojim je izlazila od 2007. do 2018.

Kombs je u to vreme negirao navode.

"Moj podrazumevani stav je da verujem ženama kada iznose ove optužbe i da se postaram da učinimo sve što možemo da podržimo žene", rekao je Ledžend.

Dodao je da se nada "da su saslušane i da se može preduzeti bilo kakva odgovornost kako bi ponovo ozdravile", a Kesi nije jedina koja je tužila Kombsa.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: