Aktuelno 7

30.05.2024.

14:01

Uhapšen glumac nakon što je silovao i maltretirao devojku: Preti mu doživotna robija

Glumac Nik Paskval uhapšen je nakon što je čak 20 puta izbo svoju devojku.

Izvor: b92.net/dailymail

Uhapšen glumac nakon što je silovao i maltretirao devojku: Preti mu doživotna robija
Profimedia

Podeli:

U pitanju je šminkerka iz Los Anđelesa, Ali Šehorn, koja je podnela zahtev za privremenu zabranu prilaska glumca i to samo tri dana pre napada, otkriva DailyMail.com.

U svojoj prijavi tridesetpetogodišnja Ali Šehorn tvrdi da je više puta od strane glumca bila zlostavljana, uključujući silovanje, gušenje i premlaćivanje kaišem.

23. maja, Šehornovoj je glumac nasilno upao u kuću, a on je zbog svojih zločina ove nedelje uhapšen u Sijera Blanci u Teksasu, dok je pokušavao da pobegne preko granice u Meksiko.

Paskval je u sredu popodne optužen za pokušaj ubistva, upad u kuću prvog stepena i povredu usled nasilja u porodici, i biće izručen nazad u LA. Preti mu doživotni zatvor ako bude osuđen.

Prema papirima koji su podneti 18. maja, Paskval ju je 29. januara udario kaišem, 6. marta razvalio nekoliko vrata u njihovoj kući u Sanlendu u Kaliforniji, a 14. aprila je silovao i davio.

Zlostavljanje koje je dostiglo vrhunac ubadanjem nožem 23. maja i nasilni incident iz 18. maja nateralo je Šehorn da podnese zahtev za zabranu prilaska.

Podaci LAPD-a pokazuju da je Paskval uhapšen i optužen za krivično delo u 10 časova istog dana, ali je izašao iz zatvora u 15.23 popodne tog popodneva kada ju je ponovo napao.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: