Aktuelno 3

30.05.2024.

8:09

Ljubavni život poznate pevačice je gori od španske sapunice: Ovo još niste čuli

Šanaja Tvejn otkrila je u podkastu svoju burnu životnu priču.

Izvor: Jutarnji.hr

Ljubavni život poznate pevačice je gori od španske sapunice: Ovo još niste čuli
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Slavna kanadska pevačica ŠanajaTvejn je već 14 godina u srećnom braku sa suprugom Frederikom koji se retko pojavljuje u javnosti, ali joj na ljubavnom planu nisu oduvek cvetale ruže.

Pre nego što se skrasila uz svoju srodnu dušu, Tvejn je prošla pakao s bivšim suprugom.

Sada je u intervjuu izjavila da nikada neće zaboraviti aferu svog bivšeg supruga Roberta Langa s njenom najboljom prijateljicom, ali insistira na tome da on ipak "zaslužuje saosećanje i razumevanje", prenosi Daily Mail.

Sa Robertom je bila u braku od 1993. do 2008., kada ju je on prevario s njenom bivšom najboljom prijateljicom Mari-En.

Nakon tog turbulentnog i nimalo lakog životnog razdoblja, usledio je preokret.

Poznato je, naime, da se par - zamenio. Tokom 2010. mediji su pisali da se pevačica viđa s Tibaudom, inače bivšim suprugom prijateljice s kojom ju je njen suprug varao.

Par se venčao 2011., šest meseci nakon što je njen razvod finalizovan.

Sada je otkrila da, iako je oprostila bivšem, nikad mu to neće "nužno zaboraviti", a priznala je i da je "tužna zbog njega."

U razgovoru s Džejmijem Laingom u njegovom podkastu "Great Company", objasnila je da uprkos svim njihovim prethodnim problemima, on zaslužuje "empatiju i razumevanje".

"Oprost je zapravo otpuštanje. Oprost ne znači nužno i da ste zaboravili. Radi se o razumevanju druge osobe, a to može značiti i da nije u pravu. Možda ćete zauvek misliti da je nešto što su vam napravili pogrešno. Ili možda verujete u to", rekla je pevačica.

Takođe je ranije otkrila da su njen bivši muž i bivša prijateljica još uvek u braku i 15 godina nakon što je njihova afera javno razotkrivena. S bivšim suprugom ima 22-godišnjeg sina Eja, ali njih dvoje nikada ne razgovaraju.

"Zajedno odgajamo sina, koliko to mogu ljudi koji ne razgovaraju međusobno. Samo ćemo poslati SMS ako nešto treba. Oboje jako volimo našeg sina, pa ne igramo takve igre. Imamo isti prioritet - delimo isti prostor samo zbog njega. Nema tu drugih gluposti", izjavila je pevačica.

Pevačica i Mari-En bile su vrlo bliske prijateljice, a upoznale su se kad je Mari bila zaposlena kao pomoćnica  kod njenog supruga Langa. Za njihovu je aferu saznala dan nakon što je Robert zatražio razvod.

"Imala sam potpuni napada panike. Samo sam joj rekla da je loša osoba - to je sve što sam u tom trenutku mogla reći! Kad smo se razišle, pomislila sam kakav si ti slabić, kukavice", prisetila se pevačica, koju je pogodila izdaja najbolje prijateljice.

Nakon što su se 2008. razišli, Šanaji nije bilo dobro.

"Bila sam spremna da umrem", napisala je u svojim memoarima "From This Moment On" i otkrila da je jedva jela i spavala. Čak je i napisala e-mail svojoj bivšoj prijateljici kako bi je zamolila da joj vrati muža.

"Umirem i ne mogu to više da podnesem. Ovo me ubija. Imaj milosti", napisala joj je tada.

Međutim, iako ju je kumila i molila, nikada nije dobila objašnjenje niti bilo kakve detalje o njihovom odnosu, ni od bivšeg supruga, ni od bivše prijateljice.

Najteže joj je palo to što se često poveravala Mari-En o problemima u svom braku i s njom delila strahove da sumnja kako joj suprug ima drugu. Nije ni slutila da tu "drugu" gleda oči u oči.

Mari-En je čak odbacila njenu zabrinutost, poručila joj da nema razloga za brigu, pa se Tvejn osećala pomalo "budalasto" što je to uopšte pomislila.

Kad je napokon skupila hrabrosti da je pita ima li nešto između nje i njenog supruga, prijateljica joj je u suzama odgovorila: "Srce mi se slama što uopšte možeš da pomisliš da nešto skrivam od tebe."

Nova ljubav

Ali Frederil je bio taj koji je Šaniji konačno rekao istinu.

Obavestio ju je da je pronašao telefonske račune, informacije o hotelima i račune te da se setio da je video haltere i donji veš u njenom koferu kada je išla sama na putovanje.

Nakon velikog šoka, Šania i Frederik uspeli su ponovno da pronađu ljubav.

"Nijedan dan više ne uzimam zdravo za gotovo. Fred mi je dao novu ljubav", izjavila je pevačica, koja je u početku bila skeptična oko druženja s bivšim mužem ljubavnice njenog muža te se brinula šta će drugi reći.

Međutim Frederik je malo po malo osvojio Šanaju i svoju novu suprugu zove "sunašce".

"Reči nisu dovoljne da bih izrazio ljubav koju osećam prema njoj. Svaki dan sam sve zaljubljeniji u nju", rekao je Frederik.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: