Aktuelno 0

30.05.2024.

8:09

Proslavljena glumica: "Holivudski predatori su me iskorišćavali"

Glumica Moli Ringvald, nedavno je gostovala na WTF podkastu, čiji je domaćin bio Mark Maron.

Izvor: Index.hr

Proslavljena glumica: "Holivudski predatori su me iskorišćavali"
Profimedia

Podeli:

Tokom intervjua, glumica je govorila o počecima svoje karijere i susretima sa holivudskim predatorima.

"Nikada se nisam osećala kao deo zajednice dok sam bila u Holivudu jer sam bila tako mlada", priseća se Ringvald, prenosi Varieti.

"Nisam izlazila u klubove. Osećam se kao da sam sada društvenija nego tada. Bila sam premlada." Ringvald je svoju karijeru započela kao dečija glumica, a svetsku slavu stekla je kada se sa 16 godina pojavila u filmu Sixteen Candles reditelja Džona Hjuza.

Nakon što joj je Maron rekao da je srećan što je niko nije iskoristio iako je bila mlada, Ringvald je rekla da je imala neka neprijatna iskustva na početku karijere.

"Iskorišćavali su me", rekla je zvezda.

"Ne možete biti mlada glumica u Holivudu, a da niste okruženi predatorima."

Ringvald je rekla da je kao mlada glumica bila "definitivno u sumnjivim situacijama", ali se oslanjala na svoj "neverovatan instinkt za preživljavanje i prilično veliki superego" da bi se zaštitila od predatora.

"To može biti zastrašujuće", rekla je glumica. "Sada imam 20-godišnju ćerku koja takođe želi da se bavi glumom, iako sam učinila sve što sam mogla da je ubedim da radi nešto drugo. Teško je."

Glumica je nedavno rekla i da filmovi Džona Hjuza imaju mnogo elemenata koji su iz današnje perspektive neprihvatljivi i sa kojima se ona ne slaže.

"Sada gledam na te filmove iz drugačije perspektive i u teškoj sam poziciji jer ima mnogo toga što volim u tim filmovima", objasnila je ona.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: