Aktuelno 51

28.05.2024.

18:52

Dok čitava Srbija čeka njegovu odluku, Nikola Jokić se ludo provodi VIDEO

Nikola Jokić se još uvek ne oglašava u vezi sa pitanjem koje se samo nameće pred Olimpijske igre u Parizu - hoće li ovog puta igrati za reprezentaciju?

Izvor: B92.net

Dok čitava Srbija čeka njegovu odluku, Nikola Jokić se ludo provodi VIDEO
Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Podeli:

Naš proslavljeni košarkaš se još uvek nije izjasnio o tome, ali zato uveliko uživa i provodi se s' društvom - bar o tome svedoči novi video zbog kojeg "gore" društvene mreže.

Naime, na Tviteru (X) je osvanuo snimak na kojem se vidi kako centar Denvera uživa uz domaću muziku, pevajući Džejev hit "Sunce ljubavi", u društvu glumca Lazara Nikolića.

Ovaj video je za kratko vreme postao hit na mrežama, a Jokić je pokazao da ne dominira samo pod koševima, već da ima i zavidno pevačko umeće. 

Inače, mnogi ga kritikuju što još uvek ne govori o ovoj svojoj odluci, s obzirom da je tokom prethodnih Olimpijskih igara razočarao srpske fanove.

Naime, on se 2020. godine nakon samo osam dana od proglašenja za najkorisnijeg igrača NBA lige, povukao iz reprezentacije Srbije. Tada je naveo da mu je potrebno vreme kako bi se njegovo telo oporavilo od uzastopnih fizičkih napora tokom NBA sezone. 

Malo je reći da je njegova odluka tada čitavu srpsku javnost ostavila bez teksta. Jokićevo povlačenje je mnoge razočaralo, a nakon što srpska košarkaška reprezentacija nije uspela da se plasira na Olimpijske igre u Tokiju, razočaranje je kulminiralo.

Podeli:

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: