Aktuelno 0

04.03.2024.

14:47

Muzički vikend na srebrnom vrhu: Lepa Brena i Zdravko Čolić zatvaraju sezonu na Kopaoniku

Posetioci ovogodišnjeg festivala Kopaonik Music Week imaju priliku da uživaju i u ekskluzivnoj ponudi.

Izvor: B92.net

Muzički vikend na srebrnom vrhu: Lepa Brena i Zdravko Čolić zatvaraju sezonu na Kopaoniku
Promo

Podeli:

U okviru paketa GREY Kopaonik, obuhvaćena su 2 noćenja za 2 osobe u luksuznom ambijentu hotela GREY Kopaonik, kao i 2 ULAZNICE za oba koncerta u sklopu festivala Season Closing by Kopaonik Music Week! 

Za nezaboravan završetak zimske sezone na Kopaoniku, Kopaonik Music Week predstavlja ultimativni muzički doživljaj uz nastupe dve najveće regionalne zvezde - Lepe Brene i Zdravka Čolića!

Mesto dešavanja je prepoznatljivi Event Hall hotela GRAND, gde će se održati spektakularni koncerti 15. i 16. marta, i gde posetioce, uz spektakularnu SKYMUSIC produkciju i vanvremenske hitove koji su obeležili mnoge generacije, očekuju 2 dana nezaboravnog provoda uz vrhunsko, luksuzno iskustvo. 

Ulaznice i rezervacije stolova za koncerte Lepe Breme i Zdravka Čolića dostupne su na broju +381 60 6670 318, dok za smeštaj i rezervaciju dvokrevetnih soba možete pozvati +381 60 8090 900.

Više informacija potražite na musicweek.rs.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: