Aktuelno 0

21.05.2024.

9:42

Bejbi Lazanja pokazao šta radi nakon Evrovizije FOTO

Bejbi Lazanja osvojio je fantastično drugo mesto na Pesmi Evrovizije, a sada je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrio na čemu radi posle spektakla u Švedskoj.

Izvor: 24sata.hr

Bejbi Lazanja pokazao šta radi nakon Evrovizije FOTO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

On je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz muzičkog studija, iz čega se može zaključiti da stižu nove pesme. Na ovoj objavi Marko je tagovao člana grupe Let 3, Mateja Zeca, koji radi i kao muzički producent, pa su pratioci zaključili da se bacio na stvaranje nove muzike.

Bejbi Lazanja je takođe rasprodao tri koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata u rekordnom roku.

Podsetimo, po povratku u Hrvatsku sa Evrosonga, u Zagrebu je pevača dočekalo na hiljade ljudi na trgu, a i on je zaplakao. Vlada Hrvatske dodelila mu je 50.000 evra kao nagradu za ogroman uspeh i promociju Hrvatske na Pesmi Evrovizije. Lazanja se međutim odrekao nagrade i preusmerio je u dobrotvorne svrhe.

!Prvi razlog, najvažniji i dovoljan, jeste to što ima mnogo drugih pojedinaca i organizacija kojima će ovaj novac mnogo više pomoći", rekao je tada između ostalog.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

21 h

Podeli: