Aktuelno 0

19.05.2024.

21:23

Megan Markl i princ Hari proslavljaju godišnjicu braka: "On je uvek bio romantičan"

Za princa Harija bio je dovoljan samo kratak susret sa Megan Markl da je pozove na put u Afriku.

Izvor: avaz.ba/24sata.hr/b92.net

Megan Markl i princ Hari proslavljaju godišnjicu braka: "On je uvek bio romantičan"
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

U dokumentarcu na Netfliksu otkrio je da ga je tada oduševila njena ličnost kao i brojne zajedničke teme za razgovor.

Pre šest godina, u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, princ Hari se oženio bivšom holivudskom glumicom Megan Markl, koja je odustala od karijere zarad kraljevske titule. Tada je Megan postala vojvotkinja sa obavezom dužnosti u službi krune kao stariji član britanske kraljevske porodice, a njena funkcija u društvu danas je potpuno drugačija od one koju je tada mislila da će obavljati.

Nedugo nakon venčanja, Hari i Megan su odlučili da napuste monarhiju i presele se u Ameriku.

Šest godina kasnije, princ Hari i vojvotkinja Megan su i dalje srećni u braku i žive sa svoje dvoje dece. Iako više ne uživaju status starijih članova britanske kraljevske porodice i u lošim su odnosima sa ostatkom porodice u Londonu, Hari i Megan i dalje deluju kao istaknuti članovi društva.

Par navodno planira da proslavi ovu godišnjicu, a proslava bi mogla da bude prilika za popravku odnosa sa kraljevskom porodicom, piše Mirror.

"Obično kraljevska porodica ne shvata olako godišnjice braka, a na društvenim mrežama viđamo i objave. Biće zanimljivo videti da li će se to ponoviti i ove godine. Ako ne učine, to još jednom pokazuje koliko su podeljeni, a ako se to dogodi, onda to vidim kao ruku pomirenja",  rekao je za Miror bivši kraljevski batler Grant Harrold.

Bivši kraljevski batler veruje da će Hari i Megan proslaviti godišnjicu daleko od očiju javnosti.

Proslava će verovatno biti iza zatvorenih vrata, možda večera sa prijateljima ili samo njih dvoje.

"Možda će ponovo napraviti večeru sa pečenom piletinom koju su imali one noći kada su se verili u vikendici u Vindzoru", objasnio je on.

Grant je takođe otkrio da je Hari do sada bio veoma romantičan.

"Princ Hari je uvek bio veoma romantičan. Kada je išao na sastanke, bio je veoma fin i pravi džentlmen. On je veoma tradicionalan i romantičan u duši", rekao je batler.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: