Aktuelno 6

19.05.2024.

16:16

Fotografije Bejbi Lazanje sa verenicom raznežile fanove: "Kada sam bio dete, puno sam plakao..." FOTO

Hrvatski artist Bejbi Lazanja je proteklog vikenda oduševio celu Hrvatsku ali i našu zemlju i ceo Balkan, osvojivši drugo mesto na Eurosongu u Malmeu i to sa najviše glasova publike.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Fotografije Bejbi Lazanje sa verenicom raznežile fanove: "Kada sam bio dete, puno sam plakao..." FOTO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

On je od tada u žiži javnosti, a svaki njegov "pokret" pa i na društvenim mrežama se prati sa velikom pažnjom. Bejbi Lazanja odnosno Marko Perišić je na svom Instagram profilu podelio seriju zanimljivih fotografija, od kojih se na prvoj vidi kako plače dok je obučen u čipkastu majicu.

"Kada sam bio dete, mnogo sam plakao, neki kažu da je i dalje tako", napisao je.

Na drugoj fotografiji Marko grli svoju verenicu Elizabetu, dok je treća fotografija sa njemu priređenog velikog dočeka u Zagrebu po završetku Eurosonga.

Na poslednjoj slici on veselo podiže ruke gledajući u kameru, a ispod ove objave nižu se poruke fanova.

Bejbi Lazanja je posle velikog uspeha na ESC veoma tražen, pa tako dolazi i na ovogodišnji Exit u Novom Sadu. 

"Nakon što je ubedljivo osvojio najviše glasova ljubitelja Evrovizije i šire, pobednik naših srca dolazi na Petrovaradinsku tvrđavu da svojim jedinstvenim urbanim zvukom i snažnom energijom otvori Exit 2024", saopštili su iz organizacije i otkrili da će Marko nastupiti 10. juna.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

21 h

Podeli: